Vaillant – ecoTEC Plus VUW CS

6.190,00 lei8.590,00 lei

Noul ecoTEC plus VUW CS a fost îmbunătățit – cu cele mai noi tehnologii, unice în clasa sa, oferă o soluție de încălzire fiabilă pentru
astăzi și mâine.
Datorită noii sale funcții inteligente „IoniDetect”,
aparatul gestionează singur tipul de gaz și calitatea fluctuantă a acestuia. Un alt avantaj este reprezentat de designul compact:
spre exemplu, ecoTEC plus cu puteri ridicate va fi ideal pentru înlocuirea economică din punct de vedere al spațiului al centralelor
vech

Descriere

NOU – ecoTEC plus – 26-40 kW

Încălzire și apă caldă

  • Pregătiți-vă pentru viitor cu noua noastră tehnologie inteligentă de ardere, care se adaptează în mod automat la calitatea fluctuantă a gazului
  • Extindeți-vă sistemul cu energii regenerabile și încălziți mai eficient ca niciodată
  • Conectați centrala ușor prin plug-and-play
  • Monitorizați ușor sistemul de încălzire, grație noului design și conceptului de funcționare

În loc de o soluție de încălzire pe termen scurt, căutați un sistem de încredere care funcționează pe termen lung? Cu ajutorul noii noastre centrale cu condensare pe gaz ecoTEC plus, luați o decizie pentru viitor. Calitatea dovedită garantează o durată îndelungată, în timp ce funcțiile inovatoare cresc eficiența. Ambii factori contribuie la reducerea considerabilă a costurilor dvs.

Fii pregătit pentru calitatea fluctuantă a gazelor

Datorită noii funcții de adaptare la tipul de gaz, IoniDetect, incertitudinea cu privire la viitoarele tipuri de gaze nu mai este o problemă. Centrala recunoaște singură calitatea fluctuantă a gazului și funcționează întotdeauna la eficiență maximă. La fel va fi și în viitor!

Îmbunătățește sistemul cu energii regenerabile

Noua ecoTEC plus oferă o soluție de încălzire durabilă. În special împreună cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, vă puteți configura sistemul de încălzire în mod optim – și astfel puteți economisi atât energia, cât și costurile de încălzire. Datorită noului asistent de instalare integrat al controlerului, vă asigurați că centrala funcționează întotdeauna cu eficiență maximă, oferindu-vă confort optim. Pentru mai multă sustenabilitate, puteți extinde cu diferite sisteme, cum ar fi energiile regenerabile. Limbajul lor comun eBUS facilitează instalarea.

Control de la distanță pentru o eficiență sporită – plug-and-play

Există doar câțiva pași înainte ca noul dvs. sistem de încălzire să poată fi controlat de oriunde. Aproape fără niciun efort de instalare sau cunoștințe de specialitate, vă puteți conecta noua centrală cu modulul de internet sensoNET și aplicația MyVaillant pentru a o gestiona chiar și în drum spre casă. Această opțiune nu este numai convenabilă, este, de asemenea, durabilă, deoarece centrala funcționează numai atunci când aveți nevoie cu adevărat.

Monitorizarea optimă a încălzirii

Vă place să aveți controlul total când vine vorba de consumul de energie? În special, în combinație cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, vă puteți controla complet centrala termică. Datorită noii interfețe cu elemente tactile, monitorizarea funcționării centralei devine mai convenabilă ca niciodată. Bucurați-vă de designul nostru contemporan și de conceptul de utilizare optimizat pentru o operare intuitivă și fără probleme.

ecoTEC plus 25-40 kW
Noul ecoTEC plus reprezintă versiunea perfectă pentru locuinţele uni-familiale sau multi-familiale. Este disponibil în trei variante diferite (VU, VUW, VUI ).
• Puteri: 25, 30, 35, 36, 40 kW
• Noua funcție de reglare a arderii IoniDetect
• Conectivitate inteligentă și design plat
• Noul afișaj simplu, sensibil la atingere, pentru instalare și întreținere ușoară
• Date concrete pentru o diagnosticare precisă prin LIN bus disponibile în interfață

Nou afișaj simplu tactil pentru o instalare ușoară
Noul concept de design și funcționare al interfeței ecoTEC plus, aliniat cu comenzile noastre fac instalarea și funcționarea mai rapide ca niciodată. Structura clară a meniului, asistentul de instalare cu explicații și afișarea simplă a textului oferă suport în utilizare. 

ecoTEC plus VUI : Soluția perfectă pentru locuințe mai mari
Mai mult confort reprezentat de alimentare cu apă caldă. Beneficiați de sistemul de tip spate în spate dovedit, pentru montare ușoară pe perete și instalați aparatul chiar și în spații mici, datorită amprentei sale de 0,3 m2. Prin recipiente de 10 litri din oțel inoxidabil, beneficiaţi de o cantitate remarcabilă de apă caldă menajeră în mai puțin de 5 minute la utilizări simultane.
În plus, este nevoie de doar 5 minute pentru a reîncărca boilerul. Cel mai mare beneficiu este: pentru utilizări reduse, centrala nu trebuie să pornească, datorită capacității mari de stocare a apei calde menajere. Rezultă o funcționare lină și silențioasă și, astfel, liniște pentru dvs şi familia dvs. 

Brosura – Vaillant – ecoTEC-Plus

Informații suplimentare

Producător

Model

, , ,