Buderus – Logamax Plus GB122

3.790,00 lei

 

 

Centrala termică cu condensare pe gaz, cu montare pe perete Logamax plus GB122 este deosebit de flexibilă: aceasta se adaptează cerinţelor dumneavoastră în materie de încălzire şi apă caldă menajeră şi se potriveşte la sistemele de racordare existente. Mai mult, echipamentul este compact şi poate fi integrat şi în cele mai mici spaţii de locuit.


Alege unul dintre termostatele de ambient:

Salus – RT 305 RF
Termostat de ambient fara fir

 

Salus – iT 500
Termostat de ambient cu WiFi

 

Alege sistemul de protectie pentru centrala ta:

Filtru antimagnetita

Chemstal – Cleanex Mag HF1

Filtru antimagnetita

Salus – MAG Defender

Filtru antimagnetita

Giacomini – R146C

Descriere

Noua centrală termică murală cu condensare pe gaz Logamax plus GB122 de la Buderus se adaptează pentru a vă satisface perfect necesitățile în materie de încălzire și preparare apă caldă menajeră. Capacitatea sa de adaptare este impresionantă: echipamentul este compact și ocupă puțin spațiu, iar structura inteligentă a componentelor desăvârșește designul bine gândit. De asemenea, instalarea este simplu de realizat, iar ecranul LCD integrat permite controlul echipamentului într-un mod rapid şi fără probleme.

Centrala termică se remarcă printr-un raport excelent de modulare, de până la 1 : 10, fiind cel mai bun din clasa sa. Acest lucru înseamnă că centrala Logamax plus GB122 se adaptează cerințelor în materie de apă caldă și încălzire, fiind deosebit de eficientă în materie de consum.

Echipare ideală.

Pregătită în orice moment.
Echipamentul se caracterizează printr-o putere ridicată pentru prepararea apei calde menajere, de până la 30 kW, ceea ce înseamnă că va exista întotdeauna suficientă apă caldă, conform nevoilor dumneavoastră. De asemenea, echipamentul este extrem de silențios. Cu alte cuvinte, puteți face duș la orice oră din zi sau din noapte fără a deranja pe nimeni.

Elegantă și practică.
Designul modern, compact și robust permite centralei termice Logamax plus GB122 să se integreze în spații înguste: conexiunile hidraulice din partea inferioară nu sunt vizibile din față, iar cu o adâncime de doar 300 mm și o înălțime de 710 mm, centrala poate fi integrată în cele mai mici spații.

Rapid de instalat.
Montarea și întreținerea se pot efectua cu ușurință datorită designului compact. Echipamentul cântărește mai puțin de 36 kg și permite accesul frontal la componentele interioare. Astfel, se economisește timp și se reduc cheltuielile de întreținere

Calitate dovedită.

Centrala Logamax plus GB122 are un ecran LCD cu cu simboluri clare, cu iluminare de fundal. Sistemul de comandă Logamatic EMS împreună cu automatizarea Logamatic RC200 asigură un control extrem de simplu și intuitiv al echipamentului. Acesta
gestionează prepararea apei calde menajere, precum și generarea de căldură pentru un circuit de încălzire, atât în modul dependent de condițiile meteo (cu senzor de temperatură exterior ca accesoriu opțional), cât și în cel dependent de temperatura interioară. În plus, unitatea este dotată cu propriul program de gestionare a timpului și funcția vacanță.

Control perfect.
Instalarea unei automatizări dependente de condițiile meteo în sistemul de comandă Logamatic EMS sporește considerabil eficiența centralei termice Logamax plus GB122, aceasta atingând o eficiență energetică sezonieră de 94% pentru încălzirea locuinței.
Astfel, clasificarea energetică crește de la A la A+.

Flexibilitate conectabilă.
Conceptul de design interior și exterior bine gândit reprezintă un alt avantaj al noii centrale termice Logamax plus GB122. Acesta asigură opțiuni multiple în cazul sistemelor cu conducte de gaze arse extinse, sporind flexibilitatea și posibilitățile de montare. De asemenea, pot fi utilizate accesorii adecvate pentru conexiuni orizontale pentru a maximiza opțiunile de instalare. Accesul pentru operațiunile de întreținere sunt facilitate de clapetele laterale detașabile, care permit accesul rapid la componentele interne.

Expertul în sisteme.
Buderus gândește în termeni de sisteme, ceea ce înseamnă că centrala termică Logamax plus GB122 poate fi combinată cu o sursă de căldură pe bază de energie regenerabilă, cum ar fi un sistem termic solar. Acesta controlează energia solară în mod inteligent și asigură prepararea eficientă a apei calde menajere.

Informații suplimentare

Producător