Lamborgini – CGL 25

Cazanele din otel cu gazeificare CGL reprezintã una din cele mai performante solutii tehnice de încãlzire prin arderea eficientã a lemnului.

Descriere

Cazanele din oþel cu gazeificare CGL reprezintã una din cele mai performante solutii tehnice de încãlzire prin arderea eficientã a lemnului.

Prin constructia specialã a drumurilor de fum si a utilizãrii unui ventilator de exhaustare se aduc bustenii de lemn în starea de „gazeificare”- proces în care hidrocarburile usoare sunt degajate din lemn si participã la ardere.

Randament superior cu pânã la 15% fatã de cazanele traditionale cu combustibil solid.

Nivelul de emisii poluante superior (clasa 3) conform EN 303-5

Nivelul de eficientã ridicat (clasa 4) conform EN 303-5.

Utilizare si întreþinere usoarã prin design-ul generos al usilor de alimentare si de curãtare.

Dispozitiv suplimentar de siguranþã împotriva evacuãrii accidentale a fumului în încãpere

Funcþionarea cazanului este optimizatã de cãtre automatizarea FLA 200 prin gestionarea eficientã a funcþionãrii ventilatorului, comanda pompelor de circulaþie pentru încãlzire ºi a.c.m. ºi prin utilizarea informaþiilor transmise de cãtre termostatul de camerã.

Randament de funcþionare maximizat prin echipare cu senzor de fum pentru temperatura gazelor de ardere ºi detectarea deficitului de combustibil: pierderi de cãldurã scãzute datoritã funcþionãrii ventilatorului fãrã combustibil ºi mãrirea autonomiei de alimentare.

Este interzisă amplasarea cazanului în spaþii de locuit (inclusiv holuri) !

Informații suplimentare

Producător

,

Model

,